Cum pentru a elimina ridurile de la ochi, fără operație

În viața noastră de estetică clinica din Valencia, am sesizat în repetate rânduri cu femei care a vrut pentru a obține mai tânără persoană. Unul dintre aspectele care sunt cele mai incomode le sunt ridurile din jurul ochilor. De aceea, astăzi vom vorbi despre posibilele metode de a elimina ridurile de la ochi, fără operație.

Eliminarea ridurilor de la ochi, fără operație

Chimic sau mecanic peeling pentru a netezi ridurile de pe ochi

Această primă opțiune pentru a elimina ridurile de la ochi wikpedia, fără a recurge la o intervenție chirurgicală, este cel mai bun, atunci când ceea ce doriți să obțineți, – este de a combina cu mai puțin de маркированными linii de expresii, cum ar fi cele care sunt generate de acțiunea razelor solare de la oameni de la o vârstă fragedă.

Aceste medicale cojile ne permit de a elimina celulele moarte și отшелушивать pielea. Astfel de celule noi si sanatoase sunt responsabile pentru regenerarea ridurile si liniile de expresie, vizionarea de întinerire fata.

Asta da, este un tratament care trebuie să fie specificată și controlată de un profesionist, pentru că dacă el se realizează de foarte multe ori și în funcție de adâncime, care ajunge selectat peeling, acest lucru poate duce la congestionarea pielii.

Toxina botulinica pentru riduri ochi

Una dintre cele mai cunoscute opțiuni. Acesta este utilizat în cazurile în care ridurile mai apreciate cu гестикуляцией persoanei, ceea ce le face mai vizibile decât în cazul precedent.

Botox-ul ar trebui să utilizeze în mod corespunzător și ar trebui să se aplice de specialitate de către un medic. Ar trebui să caute întotdeauna naturalețe și încercați să nu pentru a elimina toate ridurile de orice preț, dar întineri fata de cum se poate de armonios.

În acest context, trebuie remarcat faptul că toxina botulinica este recomandat pentru femeile în vîrstă de 30 de ani, și ar trebui să fie efectuate cel puțin de două ori pe an, deoarece durează aproximativ patru-șase luni.

Eliminarea ridurilor cu ajutorul unui laser de prelucrare

Tratamentul cu laser-o altă posibilitate, care este recomandat pentru cei linii de expresie mai profundă. Această procedură este oarecum mai tehnică decât cele anterioare, dar ea încă nu este chirurgical.

Procesul constă în a produce controlat superficial de arsură de la aplicarea pe piele mici de lumină de puncte, ceea ce permite atingerea profunda, exfoliere, care în mare parte se elimină периокулярные ridurile.

În clinica noastră de medicină estetică,, recent am inclus o noua platforma laser, prima în Spania și una dintre cele mai dotate din întreaga lume, cu care se pot trata ridurile fără complicații și cu rezultate optime. Pielea, pe care întotdeauna ați dorit, омолаживала și a răbdat, in doar cateva sedinte!

Eliminarea ridurilor cu umplutură de acid hialuronic sau grasime

În ciuda faptului că laserul poate trata, de asemenea, moderate și severe de ridurile de pe fata ta, puteți alege întotdeauna acid hialuronic sau проприагразу corpul unei femei, pentru a le umple. Rezultatele sunt, de obicei, foarte pozitive, și de recuperare rapid și fără complicații suplimentare.

După cum puteți vedea, există formule pentru a elimina ridurile de la ochi, fără a recurge la chirurgie, iar rezultatele sunt cu adevărat impresionante. Prin urmare, dacă doriți să-și retragă aceste riduri, care deja denotă trecerea de ani, ne puteti contacta fara nici un compromis. Vom fi bucuroși să vă ajute!

Ti-a placut articolul nostru? Nu uitați să aruncați o privire la aceste:

  • Volite, cadrul de restructurare.
  • Tratament facial, pentru a-și arăta fața lui